Over mij & over big fashionbook


Ik ben Demi en ben momenteel 15 jaar.
Ik ben geboren in 1999 op 17 oktober, wat trouwens vaak valt in de herfstvakantie. Dat is leuk want op school zitten tot tien over half drie is niet leuk wanneer er thuis in de koelkast taart staat te wachten.

Ik ben 100 % Nederlands. Mijn zinsopbouw en interpunctie zijn niet geweldig. Ik zou het fijn vinden wanneer jullie mij verbeteren als ik een taal/interpunctie fout maak.
 Ik kan een heel rustig en verlegen meisje zijn maar eigenlijk ben ik iemand die te veel praat, erg veel lacht en heel druk is met vriendinnen. Ik ben chaotisch (ik ben namelijk die vriendin die minimaal 5 keer per dag zegt dat ze haar mobiel/schoolpasje kwijt is terwijl het gewoon onderin haar tas ligt). Ondanks dat kan ik er niet tegen wanneer mijn kamer een rotzooi is, mijn kamer is vrijwel altijd netjes - al zeg ik het zelf-. Ik houd van acoustische covers maar ook van de top 50 liedjes. Ik had het leuk hebben gevonden om een geweldige zangstem te hebben, maar die heb ik helaas niet. Toch houd ik ervan om stiekem mee te zingen met liedjes.

Ik ben iemand die erg veel nadenkt over de toekomst. Hoe zie ik mezelf over 5 jaar? Over 5 jaar zie ik mezelf verpleegkunde studeren in Utrecht. Met een geheel zelf ingericht kamertje in Utrecht. Utrecht heeft mijn hart gestolen vanaf mijn eerste bezoek daar. De sfeer, de winkels en de mensen zijn geweldig daar. Ik hoop over 5 jaar nog steeds te bloggen natuurlijk!

Big fashionbook begon ooit, zo'n 2 jaar geleden, als myliveasdemi (ongelofelijk domme spelfout, haha). Ik kreeg toen dystrofie en liep op krukken. Uit verveling besloot ik toen een youtube kanaal aan te maken genaamd: myliveasdemi. Daarnaast maakte ik een blog aan. Die verwaarloosde ik een beetje, ik kreeg steeds meer volgers op youtube en stak daardoor meer tijd in de video's dan in de artikelen en foto's. De kwaliteit was slecht en ik deed me anders voor dan dat ik was. Ik kreeg regelmatig haat reacties maar ondanks dat ik heb echt geen spijt dat ik ben begonnen met youtube want dan was ik een heel ander persoon geworden. Nu -22 oktober 2014- heb ik 750+ abonnees op mijn youtube kanaal & heb ik net een nieuw blog gemaakt waar je dit nu op leest. Mijn foto's en video's maak ik met mijn spiegelreflex (de canon EOS 700D).

Liefs,
Demi